Content protected by Whocopied.me

Blød trusse med blonde i farven mink

Denne varer udgår, da den ikke laves i farven mink længere. Varenr. 1280197
Blød trusse med blonde i farven mink
DKK 147,00
Vælg størrelser
På lager

Flotte og velsiddende trusser med blonde

De bløde og elegante trusser er lavet i modal, et naturligt materiale, som er udvundet af fibre fra bøgetræer. Modal har mange fordele, fordi materialet er åndbart, elastisk og meget blødt. Det gør det yderst behagligt at have på og meget velegnet til undertøj, som skal sidde godt på kroppen og være behageligt mod huden. Trusserne er lavet i et slidstærkt materiale, som holder på farve og facon efter mange vaske. Leder du efter ekstra blødt undertøj i et flot design – og i en kvalitet, som holder godt og længe – bør du prøve vores undertøj fra Blackspade, som er ØKO-TEC certificeret og fri for skadelige stoffer.

Hvad er modal?

Modal er et naturligt materiale lavet af fibre fra bøgetræer. Man laver garn af fibrene og det stof, man får ud af garnet har en antibakteriel effekt, der gør det velegnet til undertøj, nattøj, sportstøj og yogatøj, fordi det er med til at holde huden sund og holde antallet af bakterier nede, når man sveder. Tøj lavet af modal er meget holdbart samtidig med, at det holder sig blødt vask efter vask.

Undertøj fra Blackspade i modal 

Investerer du i undertøj lavet i modal, er du sikker på et langtidsholdbart køb. Modal er utroligt slidstærkt, holder godt på farven, og samtidig så krymper det ikke i vask eller mister faconen. Produkter fra Blackspade i modal er ØKO-TEX certificeret og testet for skadelige stoffer.

Trusser med blonde i farven mink er lavet af:
94% modal
6% elastan

Se matchende top med blonde fra Blackspade i farven mink her:

Normal pris 147 kr, Nu 50% (så længe lager haves, da den udgår)