Content protected by Whocopied.me

Silke hovedpudebetræk

Her kan du se vores pudebtræk i økologisk silke

Forestil dig at falde stille og roligt i søvn med følelsen af den blødeste silke mod din kind og dit hår. Silke er noget af det mest behagelige stof, du kan opleve: Det er utrolig blødt med en glat overflade, som forkæler huden samtidig med, at den økologiske silke passer godt på både din hud og dit hår.

Silke er allergivenligt og sundt at sove med

Silke har været brugt til at sove med i mere end 1000 år. Det er et sundt materiale, som er naturligt allergivenligt, fordi det holder mængden af husstøvmider nede.

Lige som bambus giver silke et godt og sundt sovemiljø. Den silke, vi bruger til vores pudebetræk er ren økologisk Mulberry silke, der er satinvævet og noget af det blødeste, du kan opleve mod huden.

Vores 100 % rene silke er helt glat og ren luksus. Silken er kølig om sommeren og optager fugtighed fra din hud, mens du sover. Samtidig har den isolerende egenskaber, der hodler dig varm om vinteren.   

Silke passer på din hud og dit hår

Har du også prøvet at vågne med mærker på kinden og uglet hår? Det sker ikke med silke. For det første sørger silken automatisk for at beskytte din hud og dit hår ved ikke at udtørre det og at holde antallet af bakterier nede, og for det andet er der mindre gnidningsmodstand, når du sover med silke. - Og det er først og fremmest gnidningsmodstanden, der ugler håret og laver mærker på huden. 

Den perfekte venindegave

Pudebetræk i silke er den perfekte værtindegave og venindegave, for det er ren forkælelse og alle kan bruge dem uanset alder og interesser. Og så har vi den i rigtig mange farver, der der kan passe med alle farver sengetøj.

Hovedpudebetrækkene måler 50 x 60 cm og passer til de hovedpuder, vi typisk bruger i Danmark, Norge og Sverige.

Fakta om pudebetrækkene i silke:

  • De er lavet i økologisk Mulburry silke
  • Silke beskytter din hud og dit hår, fordi det ikke suger den naturlige fugt, huden producerer. Det er med til at forebygge både rynker og tørt hår.
  • Betrækkene måler 50 x 60 cm, som er standardmål og kan bruges til de puder, vi bruger i Danmark.

En anden god gaveide, som er billigere, men stadig ren luksus, er vores sovemasker i silke.

Vask dit silke pudebetræk rigtigt

Et pudebetræk i silke er en god investering for din hud og dit hår. Og betrækket kan holde mange år frem, hvis du behandler og vasker det rigtigt. Særligt de første gange, du skal vaske dit pudebetræk i silke, er det vigtigt at være opmærksom. Ellers kan det hurtigt miste farve, glans og blødhed. Vask det derfor grundigt i hånden de første gange.

Vask i lunkent vand i hånden med et silkevaskemiddel. Undgå at gnubbe for hårdt, men med blid hånd. Du bør ikke efterlade silken liggende i vandet for længe, men ret hurtigt forsigtigt presse vandet ud af pudebetrækket på siden af vasken. For at få det værste vand ud af silken kan du putte det i et håndklæde og forsigtigt presse overskydende vand ud uden at presse direkte på silke pudebetrækket.

Hæng herefter silken til tørre, men ikke på et sted, hvor der kommer direkte sollys. Det kan skade silkefibrene, og pudebetrækket kan derfor miste både dets blødhed og glans.

Efter de første par vaske i hånden kan du herefter vaske det i vaskemaskinen med et mildt silkevaskemiddel ved maks. 30 grader.

Økologisk Mulberry silke

Vores pudebetræk i silke er syet af økologisk Mulberry silke, som  er én af de mest eksklusive silker, der findes i naturen.

Under kontrollerede forhold opdrættes silkelarver fra Bombyx Mori-sommerfuglen. Larverne kaldes for silkeorm, og det er herfra, Mulberry silken kommer. Silkeormene fodres med morbærblade, og det engelske navn Mulberry udspringer deraf.